klicka för att aktivera zoom
Laddar Kartor
Vi hittade inte några resultat
Min plats Fullskärm Föregående Nästa
Avancerad sökning

0€ 2.000.000 €

Vi hittade 0 resultat. Vill du ladda resultaten nu ?
Avancerad sökning

0€ 2.000.000 €

vi funnit 0 resultat

Dina sökresultat

Integritetspolicy

Introduktion

Välkommen till Playa Flamenca S.A. integritetsmeddelande.
Playa Flamenca S.A. respekterar din integritet och är förpliktigad att skydda dina personuppgifter. Detta integritetsmeddelande kommer att informera dig om hur vi tar hand om dina personuppgifter och berätta om dina rättigheter integritet och hur lagen skyddar dig.
1. Viktig information och vilka vi är
2. Den data vi samlar in om dig
3. Hur är din personliga data som samlas in
4. Hur vi använder dina personuppgifter
5. Upplysningar om dina personuppgifter
6. internationella överföringar
7. Datasäkerhet
8. Data Retention
9. Dina lagliga rättigheter
10. Ordlista

1. VIKTIG INFORMATION och vilka vi är
Syftet med denna sekretessmeddelande
Detta integritetsmeddelande syftar till att ge dig information om hur Playa Flamenca S.A. samlar in och behandlar dina personuppgifter genom din användning av denna webbplats eller våra tjänster, inklusive några data kan du ge via denna webbplats eller under händelser, seminarier och utställningar, när du registrerar dig till vårt nyhetsbrev, köpa vår tjänst eller delta i en tävling.

Du har rätt att göra en reklamation som helst för oss, i info@playaflamenca.info ir samtal 0034 966760088

Denna version uppdaterades senast den 24 Maj 2018.
Det är viktigt att de personuppgifter vi har om dig är korrekt och aktuell. Vänligen hålla oss informerade om dina personliga data ändras under din relation med oss.
Tredjeparts länkar
Playa Flamenca S.A. webbplatser kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser, plugin-program och applikationer. Genom att klicka på dessa länkar eller möjliggör dessa anslutningar kan tillåta tredje part att samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa webbplatser från tredje part och är inte ansvariga för deras integritets uttalanden. När du lämnar vår webbplats, Vi uppmuntrar dig att läsa sekretess meddelande om varje webbplats du besöker.
2. HUR ÄR DIN personuppgifter som samlas?
Vi använder olika metoder för att samla in data från och om dig bland annat genom:
en. direkt interaktion. Du kan ge oss uppgifter genom att fylla i blanketter eller motsvarande med oss ​​per post, telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar personuppgifter som du anger när du:
• Begär en introduktion till fastighetsmäklare och deras produkter eller tjänster genom att fylla i ett formulär under evenemang, seminarier och utställningar
• ansöka om våra produkter eller tjänster;
• skapa ett konto på våra webbplatser;
• prenumerera på vår service eller publikationer;
• begäran marknadsföring för att skickas till dig;
• boka biljetter till en händelse eller en utställning värd oss ​​eller våra strategiska partners
• delta i en tävling, befordran eller undersökning; eller
• ge oss lite feedback.
b. Automatiserade teknologier eller interaktioner. När du interagerar med vår webbplats, kan vi automatiskt samla Tekniska data om din utrustning, surfning åtgärder och mönster. Vi samlar dessa personuppgifter med hjälp av cookies, serverloggar och andra liknande tekniker. Vi kan också ta emot Tekniska data om dig om du besöker andra webbplatser som använder våra cookies.
c. Tredje part eller allmänt tillgängliga källor. Vi kan få personuppgifter om dig från olika tredje part och offentliga källor såsom:
• analysleverantörer som Google baserade utanför EU;
• sociala medietjänster
• annonsnätverk; och
• Sök informationsleverantörer3. De data vi samlar in om dig
Personlig information, eller personuppgifter, all information om en person från vilken personen kan identifieras. Det omfattar inte uppgifter om identiteten har tagits bort (anonyma uppgifter).
Vi kan samla in, använda sig av, lagra och överföra olika typer av personuppgifter om dig som vi har sammanförts följer:
en. Identitetsdata innehåller förnamn, flicknamn, efternamn, användarnamn eller liknande identifierare, civilstånd, titel
b. Kontakta Data innehåller faktureringsadress, leveransadress, e-postadress och telefonnummer.
c. Marknadsföring och kommunikation Data inkluderar dina inställningar att ta emot marknadsföring från oss och våra tredje part och dina kommunikationsinställningar
d. Transaktionsdata innehåller uppgifter om betalningar till och från dig och andra uppgifter om produkter och tjänster du har köpt från oss.
e. Tekniska data inkluderar Internet Protocol (IP) adress, inloggningsuppgifter, typ av webbläsare och version, tidszon inställning och plats, plugin-typer och versioner, operativsystem och plattform och annan teknik på de enheter som du använder för att interagera med eller åtkomst till denna webbplats.
f. Profildata inkluderar klientidentifikationsnummer, inköp eller beställningar som gjorts av dig, dina intressen, preferenser, återkoppling och enkätsvar.
g. Användning Data innehåller information om hur du använder vår hemsida, produkter och tjänster.
Vi samlar också, använda och dela Aggregerat Data som statistiska eller demografiska data för alla ändamål. Aggregerade data kan härledas från dina personuppgifter, men anses inte vara personuppgifter i lag som dessa data inte direkt eller indirekt avslöja din identitet. Till exempel, vi kan samla dina användningsdata för att beräkna andelen användare tillgång till en viss webbplats funktion. dock, Om vi ​​kombinerar eller anslut Aggregerad Data med dina personuppgifter så att den kan direkt eller indirekt identifiera dig, vi behandlar de kombinerade data som personuppgifter som kommer att användas i enlighet med denna sekretessmeddelande.
Vi samlar inte in någon information om fällande domar och brott.
Om du misslyckas med att ge personuppgifter
Där vi behöver samla in personuppgifter enligt lag, eller enligt villkoren i ett avtal som vi har med dig och du misslyckas med att tillhandahålla dessa data på begäran, kan vi inte att kunna utföra kontraktet vi har eller försöker att ingå med dig (till exempel, att förse dig med tjänster). I detta fall, Vi kanske måste avbryta en tjänst som du har med oss, men vi kommer att meddela dig om detta är fallet vid tidpunkten.

4. Hur vi använder PERSONUPPGIFTER
Vi kommer bara att använda dina personuppgifter när lagen tillåter oss att. Vanligast, vi kommer att använda dina personuppgifter under följande omständigheter:
• Där vi behöver för att utföra kontraktet är vi på väg in i eller har ingått med dig
• Om det är nödvändigt för våra legitima intressen (eller de av en tredje part) och dina intressen och grundläggande rättigheter inte åsidosätter dessa intressen.
• Där vi måste följa en legal eller reglerande förpliktelse.
Vi förlitar oss på samtycke som rättslig grund för att behandla dina personuppgifter i samband med att skicka direkt marknadskommunikation till dig via e-post eller SMS. Där du har placerat en begäran med oss ​​genom att fylla i ett formulär på händelser, seminarier och utställningar eller köpte våra tjänster som vi anser att du har ett intresse i dessa produkter eller tjänster och liknande produkter eller tjänster som erbjuds av eller genom oss, och vi är tillåtna enligt dataskyddslagstiftningen för att skicka dessa meddelanden till dig. Vi följer dataskyddslagstiftningen i vår elektroniska marknadsföring och du har rätt att dra tillbaka sitt samtycke till marknadsföring när som helst genom att skicka dataskyddsansvarig på info@playaflamenca.com
Ändamål för vilka vi kommer att använda dina personuppgifter

marknadsföring
Vi strävar efter att förse dig med val när det gäller vissa personuppgifter användningsområden, särskilt runt marknadsföring och reklam:
Specialerbjudanden från oss
Vi kan använda din identitet, Kontakt, Teknisk, Användning och profildata för att bilda sig en uppfattning om vad vi tror att du kanske vill eller behöver, eller vad som kan vara av intresse för dig. Det är så vi bestämma vilka produkter, tjänster och erbjudanden kan vara relevanta för dig (Vi kallar denna marknadsföring).
Du kommer att få marknadskommunikation från oss om du har begärt information från oss eller placeras en begäran med oss ​​eller köpas varor eller tjänster från oss eller om du gett oss med dina uppgifter när du har angett en tävling eller registrerats för en befordran och, i varje fall, du inte har valt bort att få att marknadsföring.
Tredjeparts marknadsföring
När du begär information om produkter, tjänster eller egenskaper ger våra kommersiella partners via Playa Flamenca S.A., Vi kommer att skicka din personuppgifter på dem och de kan kontakta dig om dessa produkter, tjänster eller fastigheter. Vi kommer att få din express medgivande innan vi delar personuppgifter för detta ändamål med något annat företag eller organisation (andra än själva) i marknadsföringssyfte.
väljer ut
Du kan be oss eller tredje part för att sluta skicka dig marknadsföring meddelanden när som helst genom att kontakta oss när som helst.
Där du väljer att ta emot dessa marknadsföring meddelanden, Detta gäller inte personuppgifter till oss som ett resultat av en produkt / tjänst köp, produkt / tjänst erfarenhet eller andra transaktioner.
Ändring av syftet
Vi kommer bara att använda dina personuppgifter för de ändamål för vilka vi samlat det, om vi skäligen anser att vi måste använda den för en annan anledning och den anledningen är kompatibelt med det ursprungliga ändamålet. Om du vill få en förklaring till hur behandlingen för den nya ändamålet är förenligt med det ursprungliga syftet, kontakta oss.
Om vi ​​behöver använda dina personuppgifter för en icke-närstående ändamål, Vi kommer att meddela dig och vi kommer att förklara den rättsliga grund som gör det möjligt för oss att göra det.
Observera att vi kan behandla dina personuppgifter utan din vetskap eller samtycke, i enlighet med ovanstående regler, när detta krävs eller är tillåtet enligt lag.

5. UPPLYSNINGAR av dina personuppgifter
Vi kan behöva dela dina personliga data med parterna anges nedan för de syften som anges i tabellen i punkt 4 ovan.
• Intern tredje part som anges i ordlistan.
• Externa tredje part som anges i ordlistan.
• Specifika tredje parter såsom Playa Flamenca S.A. kommersiella partners.
• Tredje part som vi kan välja att sälja, överföra, eller slå samman delar av vår verksamhet eller våra tillgångar. alternativt, Vi kan försöka förvärva andra företag eller gå samman med dem. Om en ändring sker till vår verksamhet, sedan de nya ägarna kan använda dina personuppgifter på samma sätt som anges i denna sekretessmeddelande.
Vi kräver att alla tredje parter att respektera säkerheten för dina personuppgifter och att behandla det i enlighet med lagen. Vi tillåter inte våra tredjepartsleverantörer att använda dina personuppgifter för sina egna syften och endast tillåta dem att behandla dina personuppgifter för bestämda ändamål och i enlighet med våra anvisningar.

6. INTERNATIONELLA ÖVERFÖRINGAR
Om du frågar om en produkt eller tjänst som ligger utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EEE") - till exempel, i New York, dina personuppgifter kommer att lämnas till den kommersiella partner. Vi kan också från tid till annan erbjudande, produkter eller tjänster från partners utanför EES i förhållande till produkter eller tjänster i deras land eller plats. I varje fall, Detta kommer att innebära att överföra data utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EEE).
I många fall där du skickar en förfrågan om produkter, tjänster eller egenskaper som erbjuds av en kommersiell partner (till exempel en fastighet professionell) utanför EES, Vi kanske inte kan säkerställa en liknande grad av skydd för dina personuppgifter finns inom EES. I dessa situationer, vi överför dina personuppgifter direkt till den kommersiella partner på din begäran och för din räkning . Separat, Vi kan också använda de uppgifter som du för våra egna affärsändamål, som anges i denna sekretessmeddelande.
• Vi kommer bara att överföra dina personuppgifter till länder som har bedömts för att ge en adekvat skyddsnivå för personuppgifter från Europeiska kommissionen.
• Där vi använder vissa tjänsteleverantörer, Vi kan använda specifika avtal som godkänts av EU-kommissionen som ger personuppgifter samma skydd har i Europa.
• Där vi använder leverantörer baserade i USA, vi kan överföra data till dem, om de är en del av Privacy Shield som kräver dem att ge liknande skydd för personuppgifter som delas mellan Europa och USA. För vidare detaljer, se Europeiska kommissionen: EU och USA Privacy Shield.
Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om den specifika mekanism som används av oss vid överföring dina personliga uppgifter från EES.

7. DATASÄKERHET
Vi har infört lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter från att oavsiktligt förloras, används eller hämtas på ett obehörigt sätt, förändras eller avslöjas. Dessutom, Vi begränsar åtkomst till dina personuppgifter till de anställda, medel, entreprenörer och annan tredje part som har ett företag behöver veta. De kommer bara behandla dina personuppgifter på våra instruktioner och de är föremål för tystnadsplikt.
Vi har infört rutiner för att hantera eventuella misstänkta personuppgiftsbrott och kommer att meddela dig och eventuell regulator av ett brott där vi är juridiskt skyldiga att göra det.

8. LAGRING AV UPPGIFTER
Hur länge kommer du att använda mina personuppgifter?
Vi kommer bara att behålla dina personuppgifter så länge som krävs för att uppfylla de syften vi samlat det för, inklusive i syfte att tillfredsställa alla juridiska, bokföring, eller rapporteringskrav.
För att bestämma lämpliga lagringsperioden för personuppgifter, Vi anser att beloppet, natur, och känsligheten hos personuppgifter, den potentiella risken för skador från otillåten användning eller avslöjande av dina personuppgifter, de ändamål för vilka vi behandlar dina personuppgifter och om vi kan uppnå dessa syften genom andra medel, och gällande lagkrav.
Enligt lag måste vi hålla grundläggande information om våra kunder (inklusive Kontakta, Identitet, och transaktionsdata) sex år efter att de upphör att vara kunder i skattehänseende.
Under vissa omständigheter kan du be oss att radera data: se Request radering nedan för mer information.
Under vissa omständigheter kan vi anonymisera dina personuppgifter (så att den inte längre kan förknippas med dig) för forsknings- eller statistiska ändamål, i vilket fall kan vi använda denna information på obestämd tid utan ytterligare meddelande till dig.

9. DINA RÄTTIGHETER
Under vissa omständigheter, du har rättigheter enligt dataskyddslagar i förhållande till dina personuppgifter. För att ta reda på mer om dessa rättigheter, hänvisas till punkt 10 Nedan:
• Begär tillgång till dina personuppgifter.
• begära rättelse av dina personuppgifter.
• Begär radering av dina personuppgifter.
• objekt till behandling av dina personuppgifter.
• Begär begränsning att behandla dina personuppgifter.
• Begär överföring av dina personuppgifter.
• Rätt att dra tillbaka sitt samtycke
Om du vill utöva någon av de rättigheter som anges ovan, kontakta oss.
Ingen avgift krävs vanligtvis
Du kommer inte att behöva betala en avgift för att få tillgång till personuppgifter (eller utöva någon av de andra rättigheter). dock, vi kan ta ut en rimlig avgift om din begäran är uppenbart ogrundad, repetitiva eller överdriven. alternativt, Vi kan vägra att följa din begäran under dessa omständigheter.
Vad vi behöver från dig
Vi kan behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och se din rätt att få tillgång till personuppgifter (eller utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd för att se till att personuppgifter inte avslöjas för varje person som har rätt att ta emot den. Vi kan också kontakta dig för att be dig om ytterligare information i förhållande till din begäran om att påskynda vårt svar.
Tidsfrist för att svara
Vi försöker svara på alla legitima förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta oss längre än en månad om din begäran är särskilt komplicerad eller om du har gjort ett antal förfrågningar. I detta fall, Vi kommer att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

10. ORDLISTA
laglig GRUND
Legitimt intresse innebär intresse av vår verksamhet för att bedriva och hantera vår verksamhet så att vi kan ge dig den bästa servicen / produkt och den bästa och säkraste erfarenhet. Vi ser till att vi anser och balansera eventuella inverkan på dig (både positiva och negativa) och dina rättigheter innan vi behandla dina personuppgifter för våra legitima intressen. Vi använder inte dina personliga uppgifter för aktiviteter där våra intressen uppvägs av effekterna på dig (om vi inte har ditt medgivande eller på annat sätt krävs eller tillåts enligt lag). Du kan få ytterligare information om hur vi bedömer våra legitima intressen mot eventuella inverkan på dig när det gäller specifika aktiviteter genom att kontakta oss
Utförande av Avtalet innebär att bearbeta dina data där det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal som du är en fest eller att vidta åtgärder på din begäran innan ingå ett sådant avtal.
Uppfylla en legal eller reglerande skyldighet innebär att behandla dina personuppgifter när det är nödvändigt för att fullgöra en rättslig eller reglerande förpliktelse som vi är föremål för.

DINA RÄTTIGHETER
Du har rätt att:
Begär tillgång till dina personuppgifter (allmänt känd som en “registrerade åtkomstbegäran”). Detta gör det möjligt att få en kopia av de personuppgifter vi har om dig och att kontrollera att vi lagligen bearbeta den.
Begära rättelse av de personuppgifter som vi har om dig. Detta gör att du får någon ofullständiga eller felaktiga uppgifter vi har om dig korrigeras, även om vi kan behöva kontrollera riktigheten av den nya data du lämnar till oss.
Begär radering av dina personuppgifter. Detta gör att du kan be oss att ta bort eller ta bort personuppgifter där det finns ingen anledning för oss att fortsätta att bearbeta den. Du har också rätt att be oss att ta bort eller ta bort dina personuppgifter där man framgångsrikt har utnyttjat din rätt att invända mot behandling (se nedan), där vi kan ha bearbetat informationen olagligen eller där vi är skyldiga att radera dina personuppgifter för att uppfylla gällande lagstiftning. Notera, dock, att vi inte alltid kan ha möjlighet att följa din begäran av radering av särskilda juridiska skäl som kommer att meddelas dig, om tillämpligt, vid tidpunkten för begäran.
Objekt till behandling av dina personuppgifter där vi litar på ett legitimt intresse (eller de av en tredje part) och det är något om just din situation som gör att du vill invända mot behandlingen av denna anledning som du känner den påverkan på dina grundläggande fri- och rättigheter. Du har också rätt att motsätta där vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring. I vissa fall, Vi kan visa att vi har avgörande och berättigade skäl för att behandla informationen som åsidosätter dina rättigheter och friheter.
Begär begränsning av behandling av dina personuppgifter. Detta gör att du kan be oss att avbryta behandlingen av dina personuppgifter i följande scenarier: (en) Om du vill att vi ska etablera data noggrannhet; (b) där vår användning av uppgifterna är olaglig men du inte vill att vi ska ta bort den; (c) där du behöver oss att hålla data även om vi inte längre behöver det som du behöver det för att upprätta, utöva eller försvara rättsliga anspråk; eller (d) du har invändningar mot vår användning av dina data, men vi måste kontrollera om vi har övergripande legitima skäl att använda den.
Begära överföring av dina personuppgifter till dig eller till en tredje part. Vi kommer att ge dig, eller en tredje part som du har valt, dina personuppgifter på ett strukturerat, vanligen använd, maskinläsbart format. Observera att denna rätt endast gäller automatiserade uppgifter som du ursprungligen samtycke för oss att använda eller där vi använde informationen för att utföra ett kontrakt med dig.
Dra tillbaka sitt samtycke när som helst där vi litar på samtycke att behandla dina personuppgifter. dock, Detta kommer inte att påverka lagenligheten i någon behandling innan du tar ut ditt medgivande. Om du tar ut ditt medgivande, vi kanske inte kunna erbjuda vissa produkter eller tjänster till dig. Vi kommer att informera dig om detta är fallet vid den tidpunkt du dra tillbaka ditt medgivande.

För att avsluta vårt Communications

Du kan avbeställa våra marknadskommunikation genom att klicka på “säga upp” förbindelsen som ligger på botten av våra e-postmeddelanden, uppdatera dina kommunikationsinställningar, eller genom att skicka e-post till oss på info@playaflamenca.com eller vanlig post till Playa Flamenca S.A., C / Alhelies 1, lokal 2-2 Playa Flamenca, Orihuela Costa, Alicante, Spanien 03189 Uppmärksamhet: Integritet. Kunderna kan inte välja bort att ta emot transaktions mejl relaterade till sitt konto med oss ​​eller prenumerationstjänsten.

Att säga upp prenumerationen från våra kunder’ kommunikationer

Våra kunder är ensam ansvarig för sin egen marknadsföring e-post och andra meddelanden; Vi kan inte säga upp prenumerationen dig från sin kommunikation. Du kan avbryta prenumerationen från våra kunder’ marknadskommunikation genom att klicka på “säga upp” förbindelsen som ligger på botten av sin e-post, eller genom att kontakta dem direkt.